Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία για αφροδίσια νοσήματα από την Cosmetic Derma Medicine - iefimerida.gr

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία για αφροδίσια νοσήματα από την Cosmetic Derma Medicine

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας κατά του Aids την 1η Δεκεμβρίου, η κλινική Cosmetic Derma Medicine προσφέρει δωρεάν για 1 εβδομάδα (1-6 Δεκεμβρίου) δερματολογική ενημέρωση και συμβουλευτική για αφροδίσια νοσήματα, με έμφαση σε κονδυλώματα, έρπη γεννητικών οργάνων, σύφιλη, γονόρροια, μολυσματική τέρμινθο. Ο έλεγχος θα γίνεται από δερματολόγο-αφροδισιολόγο.

Η δερματολογική συμβουλευτική είναι σημαντική όπως και η συχνή παρακολούθηση από δερματολόγο τόσο για τη μη μετάδοση των νοσημάτων όσο και γιατί αυτά επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία του ασθενή. Χαρακτηριστικά έρχονται στην Αθήνα ασθενείς και από την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά επειδή θέλουν πλήρη εχεμύθεια και συχνά φοβούνται μήπως το πρόβλημά τους γίνει γνωστό σε μια μικρή κοινωνία. Επίσης πολλοί έχουν ακούσει για την σύγχρονη θεραπεία με το λέιζερ που δεν προσφέρεται παντού.

«Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει συνήθως ο χώρος μιας ιδιωτικής κλινικής στην αντιμετώπιση τέτοιων νοσημάτων είναι η ιδιωτικότητα, η διάθεση περισσότερων σύγχρονων μέσων και ο μικρός χρόνος αναμονής» επισημαίνει η δρ Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος-αφροδισιολόγος, επιστημονική διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος της Cosmetic Derma Medicine, επιστημονική συνεργάτης του Α. Συγγρός, μέλος της Ελληνικής HPV Εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ