Προκαλεί σάλο βιβλίο για την ερωτική ζωή του «Βασιλιά» Ελβις - Πιπεράτες λεπτομέρειες - iefimerida.gr

Προκαλεί σάλο βιβλίο για την ερωτική ζωή του «Βασιλιά» Ελβις - Πιπεράτες λεπτομέρειες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικάνος ιστορικός Τζόελ Γουίλιαμσον αποκαλύπτει στο βιβλίο του Elvis Presley: A southern life τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του θρυλικού τραγουδιστή.

Ο Πρίσλεϊ ήταν ένα σεξουαλικό είδωλο που προκαλούσε ερωτικά ρίγη στις πολυάριθμες θαυμάστριες του. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο βασιλιάς του ροκ έμενε ασυγκίνητος όταν η γυναίκα του προσπαθούσε να τον «ανάψει» φορώντας σέξι εσώρουχα. Προτιμούσε να την βλέπει να προσποιείται ότι κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα και την βιντεοσκοπούσε. Μάλιστα, μετά την γέννηση της κόρης τους, ο Έλβις δεν θέλησε να ξανακάνει έρωτα με την σύζυγο του και αναζητούσε ερωτικές συγκινήσεις σε άλλες αγκαλιές.

Όπως αποκαλύπτει ο Γούιλιαμσον, ο Έλβις είχε εμμονή με την παρθενία και αναζητούσε διακαώς σεξουαλικές συνευρέσεις με παρθένες ή άλλες νέες γυναίκες που του παρουσίαζαν οι παρατρεχάμενοι τουγια σεξουαλικά παιχνίδια στην πισίνα και διάφορα άλλα όργια.

Η γνωστή ηθοποίος Σίμπιλ Σέμπερντ, που είχε μια σύντομη σχέση με τον Πρίσλεϊ, δήλωσε στον συγγραφέα:« Ο Έλβις φιλούσε υπέροχα αλλά το σεξ μαζί του ήταν υπερεκτιμημένο» καταρρίπτοντας έτσι το μύθο του φλογερού εραστή.

Τέλος, ο συγγραφέας επισημαίνει ότι ο βασιλιάς του ροκ είχε μια μεγάλη συλλογή με όπλα και διατηρούσε όπλοστασιο στην Graceland που περιλάμβανε από πιστόλια μέχρι πυροβόλα όπλα. Οι εθισμοί του Έλβις ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και αυτός στα ναρκωτικά τον οδήγησε στο θάνατο. Τους τελευταίους οκτώ μήνες της ζωής του είχε καταναλώσει περίπου 9.000 χάπια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ