Σε ανάκληση 231 οχημάτων προχωρά η Chevrolet -Ποιο μοντέλο αφορά - iefimerida.gr

Σε ανάκληση 231 οχημάτων προχωρά η Chevrolet -Ποιο μοντέλο αφορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ανάκληση 231 οχημάτων, έτους κατασκευής 2013-2014 και ημερομηνίας παραγωγής από τις 10 Μαΐου 2013 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2013, με αριθμούς πλαισίου από DC636245 έως EC494953, προχωρά η Chevrolet.

Η εταιρεία προχωρά στην κίνηση αυτή καθώς στα μοντέλα Chevrolet Spark ενδέχεται να προκληθεί πτώση του κιβωτίου ταχυτήτων από το σημείο στήριξής του, εξαιτίας αστοχίας στη βάση του κιβωτίου. Σε αυτή την περίπτωση η μετάδοση της κίνησης στους τροχούς θα χαθεί, εξαιτίας της αποσύνδεσης του ημιαξονίου.

Οι κάτοχοι των οχημάτων θα ειδοποιηθούν μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Chevrolet για να γίνει αντικατάσταση της βάσης του κιβωτίου ταχυτήτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 5773460.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Chevrolet απόσυρση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ