Αποφασίζουν για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας -Συνεδριάζουν στη Football League - iefimerida.gr

Αποφασίζουν για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας -Συνεδριάζουν στη Football League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που έρευνα της «Daily Mail» έβγαζε το ελληνικό πρωτάθλημα τελευταίο συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα του κόσμου, οι ελληνικοί σύλλογοι εξακολουθούν να προπονούνται χωρίς να έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση για το αν τελικά θα διεξαχθούν αγώνες το Σαββατοκύριακο.

Η απόφαση αναβολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας επ' αόριστον μπορεί να ήταν μια κίνηση αντίδρασης προς κάθε κατεύθυνση με αφορμή τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου ωστόσο στο καθαρά αθλητικό τοπίο δημιουργεί ουκ ολίγα προβλήματα.

Από αύριο, όλοι οι διεθνείς επιστρέφουν στη βάση τους ενώ οι προπονητές των ελληνικών ομάδων έχουν ξεκινήσει από χθες την προετοιμασία τους για τους αγώνες που έρχονται. Οι διοικήσεις μάλιστα των ΠΑΕ δεν γνωρίζουν αυτή την στιγμή αν θα πρέπει να θεωρήσουν εισιτήρια ή όχι αφού μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε και αν θα διεξαχθεί η 11αγωνιστική. Η πλειοψηφία πάντως των προέδρων, αν και καταδικάζει την επίθεση στον Ζωγράφο, είναι κάθετα αντίθετη με την επ'αρόριστον αναβολή.

Φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο τους αγώνες της Super League. Σήμερα το απόγευμα (16:00) η Football League έχει έκτακτο ΔΣ προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η απόφαση ενδέχεται να αλλάξει μερι το βράδυ της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ