Τζον Παρασκευόπουλος: To δεξί χέρι του Αυστραλού πρωθυπουργού στους G20 [εικόνες] - iefimerida.gr

Τζον Παρασκευόπουλος: To δεξί χέρι του Αυστραλού πρωθυπουργού στους G20 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις προηγούμενες ημέρες, που οι ισχυρότεροι ηγέτες της Γης βρίσκονταν στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας για τη σύνοδο του G20, ένας ομογενής ήταν αυτός που τους καλωσόριζε επίσημα για λογαριασμό της αυστραλιανής κυβέρνησης.

Πρόκειται για τον Ιωάννη (Τζον) Παρασκευόπουλο, που υποδέχθηκε όλους τους προέδρους και πρωθυπουργούς, στη σύνοδο της οποίας ήταν ο βασικός οργανωτής.

Τζον Παρασκευόπουλος: To δεξί χέρι του Αυστραλού πρωθυπουργού στους G20 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Τζον Παρασκευόπουλος δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα

Ο κ. Παρασκευόπουλος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν επί 5,5 χρόνια ως σύμβουλος στο γραφείο του Αυστραλού πρωθυπουργού. Υπήρξε, επίσης, διευθυντής Εθνικής Ασφάλειας στο υπουργείο Εξωτερικών και σύμβουλος του πρωθυπουργού και του υπουργικού συμβουλίου σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης με άριστα στη Φιλοσοφία και έχει γράψει βιβλίο για τη βουδιστική σκέψη (Call of the Infinite), που φέτος θα κυκλοφορήσει και στη γαλλική γλώσσα.

Τζον Παρασκευόπουλος: To δεξί χέρι του Αυστραλού πρωθυπουργού στους G20 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το βιβλίο του κ. Παρασκευόπουλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ