Η νεαρή που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την επίθεση των ΜΑΤ [αποκλειστική εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Η νεαρή που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την επίθεση των ΜΑΤ [αποκλειστική εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νεαρή κοπέλα, χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά την επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία έξω από το Χίλτον. Σε κατάσταση σοκ και με αίματα στο κεφάλι, η κοπέλα μεταφέρθηκε από φίλους της σε παρακείμενη καφετέρια. Με λυγμούς η νεαρή προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο των ΕΚΑΒ για να την περιθάλψει και να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε την αποκλειστική εικόνα και το αποκλειστικό βίντεο του iefimerida. «Τι έκανα; Τι έπαθα;» αναρωτιέται με λυγμούς το άτυχο κορίτσι.

Για λόγους δεοντολογίας και σεβασμού προς την νεαρή κοπέλα και την οικογένειά της, το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία. Ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς στην πλάτη της καρέκλας όπου κάθεται, θα διακρίνει την λίμνη αίματος από το τραύμα της, που έχει ποτίσει το ύφασμα.

Η νεαρή που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την επίθεση των ΜΑΤ [αποκλειστική εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ