Drone φωτογραφίζει γυμνή που κάνει ηλιοθεραπεία στον κήπο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Drone φωτογραφίζει γυμνή που κάνει ηλιοθεραπεία στον κήπο της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευε στα μάτια της μια 50χρονη Αυστραλή όταν είδε ότι φιγούραρε, ημίγυμνη, σε διαφήμιση... ακινήτων.

Η 50χρονη κάποια στιγμή στο παρελθόν έκανε ημίγυμνη -και συγκεκριμένα φορώντας μόνο το στρινγκ της- ηλιοθεραπεία στον κήπο του σπιτιού της.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, ο κτηματομεσίτης που είχε αναλάβει την πώληση διπλανού σπιτιού έστειλε το drone του για να πάρει κάποια πανοραμικά πλάνα της βίλας που είχε αναλάβει να διαφημίσει.

Οπως λέει η Μάντι Λίνγκαρντ τώρα, όντως, ενώ έκανε ημίγυμνη την ηλιοθεραπεία της, είχε ακούσει τον θόρυβο από το drone, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω σημασία.

Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό όταν, μπαίνοντας στο σπίτι της, έπεσε το βλέμμα της στη διαφημιστική ταμπέλα που είχε τοποθετηθεί στη διπλανή βίλα. Το σοκ της ήταν μεγάλο όταν διαπίστωσε ότι σε μία από τις φωτογραφίες αυτές απεικονιζόταν και η ίδια ημίγυμνη.

Και η γυμνή της φωτογραφία δεν ήταν μόνο εκεί. Μόστραρε και στις λαμπερές σελίδες περιοδικού ακινήτων και στον ιστότοπο του μεσιτικού γραφείου στο Διαδίκτυο.

Drone φωτογραφίζει γυμνή που κάνει ηλιοθεραπεία στον κήπο της  [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Drone φωτογραφίζει γυμνή που κάνει ηλιοθεραπεία στον κήπο της  [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ drone κτηματομεσίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ