Ο χρυσός κληρονόμος και το διεθνές μοντέλο που θα παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα [εικόνες]

Κέντρο του παγκόσμιου τζετ σετ θα γίνει το καλοκαίρι η Ελλάδα, λόγω ενός γάμου που αναμένεται να συγκεντρώσει τα φώτα και το ενδιαφέρον όλου του κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Νιάρχος και το πασίγνωστο μοντέλο από την Αυστραλία Τζέσικα Χαρτ έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου το ερχόμενο καλοκαίρι στο νησί της οικογένειας Νιάρχου, την Σπετσοπούλα.

Η αρχή της γνωριμίας

Όταν τον Δεκέμβριο του 2010 η Χαρτ γνώρισε τον Σταύρο Νιάρχο σε μια επίδειξη μόδας της εταιρείας Karen Millen, ούτε και η ίδια θα πίστευε πως τέσσερα χρόνια αργότερα θα ήταν μαζί του και θα προγραμμάτιζαν τον γάμο τους. Ο περιζήτητος κληρονόμος έχει τη φήμη του playboy που αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Όμως τώρα ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας θα ρίξει άγκυρα στην καρδιά της Τζέσικα.

Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά, καθώς έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Τους αρέσουν πολύ τα ταξίδια και τα πάρτι, ενώ πολλές φορές παρακολουθούν μαζί επιδείξεις μόδας.

Ποια είναι η Τζέσικα Χαρτ

Η αλήθεια είναι πως η Τζέσικα Χαρτ έγινε περισσότερο γνωστή λόγω της σχέση της με τον Σταύρο Νιάρχο παρά για τα επιτεύγματά της στις πασαρέλες, τα οποία όμως δεν είναι και αμελητέα. Η 28χρονη αμερικανοθρεμμένη Χαρτ ξεχώρισε λόγω του χαρακτηριστικού χαμόγελού της. Το μικρό κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά δόντια έκανε αμέσως του Αυστραλούς να την παρομοιάσουν με την Μπριζίτ Μπαρντό, κάτι που αποδείχθηκε «κλειδί» για την πορεία της καριέρας της.

Οπως αρκετά μοντέλα έτσι και εκείνη αναδείχθηκε από τη φωτογράφησή της για το περιοδικό «Sports Illustrated» πριν από λίγα χρόνια. Στην πορεία ήρθαν και άλλες σημαντικές συνεργασίες με brandnames όπως Guess, Triumph, Esprit, Target και GAP. Αργότερα προσπάθησε να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική όμως χωρίς επιτυχία, ενώ πριν γνωρίσει τον Σταύρο Νιάρχο, είχε απασχολήσει τα μίντια για τη σχέση της με τον Νίκολας Ποτς, μέλος του ροκ συγκροτήματος Tamarama.

Η σχέση τους δεν προχώρησε παρά το γεγονός πως αγόρασαν διαμέρισμα 1 εκατ. δολαρίων στη Νέα Υόρκη για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Χώρισαν όταν εμφανίστηκε στη ζωή της ο Σταύρος Νιάρχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ