Ντάλας σε Σπάθα: «Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από τη δική σου» - iefimerida.gr

Ντάλας σε Σπάθα: «Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από τη δική σου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτοι ήταν οι διάλογοι κατά την συγκέντρωση των Ελλήνων διαιτητών της Σούπερ Λίγκας παρουσία του Χιου Ντάλας με θέμα συζήτησης την απόδοση τους στις προηγούμενες αγωνιστικές. Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής έκανε ευθεία επίθεση στον Ηλία Σπάθα και τους βοηθούς του για τη διαιτησία στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός.

Ο Ντάλας είχε ετοιμάσει πολλά βίντεο από τα...σφαλτσοσφυρίγματα των τελευταίων αγωνιστικών προκειμένου να δείξει στους διαιτητές τα λάθη τους. Μοιραία κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στη διαιτησία του Σπάθα, στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

«Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από τη δική σου. Η δεύτερη κάρτα που δίνεις στον Μάσα είναι η πιο γελοία στην ιστορία του ποδοσφαίρου» είπε απευθυνόμενος στον Σπάθα ο Ντάλας και στη συνέχεια τα έβαλε με τον δεύτερο βοηθό, κ.Κοντιζά, για τα οφσάιντ που έδινε. Όταν ο τελευταίος του απάντηση πως «δεχόμουν πολλά αντικείμενα και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ» τότε ο Σκωτσέζος του απάντησε αφοπλιστικά «Τότε γιατί δεν διακόψατε το ματς;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χιού Ντάλας ηλιας σπαθας διατησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ