Ο Έντι Μέρφι οικοδεσπότης των φετινών Όσκαρ - iefimerida.gr

Ο Έντι Μέρφι οικοδεσπότης των φετινών Όσκαρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Έντι Μέρφι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της 84ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός παρουσιάζει τελετή Όσκαρ, γεγονός για το οποίο νιώθει «ιδιαίτερη τιμή», όπως ο ίδιος δήλωσε με επίσημη ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς της τελετής, ο Μέρφι, με τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό, αλλά και το ιδιαίτερο χιούμορ του, αναμένεται να προκαλέσει κύματα γέλιου και να κάνει τη βραδιά της απονομής μια αξέχαστη εμπειρία, τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για τους παρευρισκόμενους στο Kodak Theatre, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή.

Ο 50χρονος ηθοποιός θα είναι ο μοναδικός παρουσιαστής της τελετής, μετά από δύο χρόνια ζευγαριών επί σκηνής (Τζέιμς Φράνκο και Άν Χάθαγουεΐ το 2011, Άλεκ Μπάλντγουιν και Στιβ Μάρτιν το 2010).

Οι υποψηφιότητες για τη φετινή απονομή των Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 24 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ