Απαγωγή ανιψιάς του Καϋμενάκη -Φωτογραφία ντοκουμέντο του δράστη [εικόνα] - iefimerida.gr

Απαγωγή ανιψιάς του Καϋμενάκη -Φωτογραφία ντοκουμέντο του δράστη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιχνίασαν, τελικά, την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη, οι Αρχές. Τα λάθη των απαγωγέων διευκόλυναν το έργο των Αρχών και έτσι κατάφεραν να έχουν στα χέρια τους τον εγκέφαλο της αρπαγής και έναν εκ των συνεργών του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με τη βοήθεια των πλάνων που πήραν από κάμερες ασφαλείας από το σημείο όπου οι απαγωγείς άρπαξαν την 27χρονη. Ετσι, κατάφεραν να εντοπίσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν και οδηγήθηκαν στη Λούτσα όπου ήταν το κρησφύγετό τους. Ενα ακόμη στοιχεία που βοήθησε την έρευνα των αρχών ήταν το γεγονός ότι βρέθηκε DNA τους στα ρούχα της νεαρής.

Πάντως, πέραν των πλάνων που είχαν από κάμερες ασφαλείας για την πορεία του αυτοκινήτου, οι Αρχές εντόπισαν και υλικό από τη στιγμή που ένας εκ των απαγωγέων ψώνιζε ρούχα για την 27χρονη που είχαν απαγάγει. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από το εσωτερικό του καταστήματος παρουσιάσε το Mega. Από το δελτίο του ίδιου καναλιού μεταδόθηκε και ο διάλογος που είχε η 27χρονη φοιτήτρια με τον πατέρα της λίγο πριν την αφήσουν ελεύθερη: «Δευτέρα θα με αφήσουν μπαμπά, γιατί αύριο και μεθαύριο θα βρέχει πολύ. Όλα καλά μπαμπά, μην ανησυχείς, όλα καλά».

Απαγωγή ανιψιάς του Καϋμενάκη -Φωτογραφία ντοκουμέντο του δράστη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Απαγωγή ανιψιάς του Καϋμενάκη -Φωτογραφία ντοκουμέντο του δράστη [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Απαγωγή ανιψιάς του Καϋμενάκη -Φωτογραφία ντοκουμέντο του δράστη [εικόνα] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απαγωγή ανιψιά Γιάννης Καϋμενάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ