Ανανέωση για το Audi A1, που γίνεται 3κύλινδρο - iefimerida.gr

Ανανέωση για το Audi A1, που γίνεται 3κύλινδρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ώρα ανανέωσης για το μικρότερο των Audi, το Α1, που έχει συμπληρώσει 4 χρόνια παρουσίας. Έτσι από εδώ και πέρα θα κυκλοφορεί έχοντας υιοθετήσει στοιχεία όπως μάσκα, φώτα και προβολείς ομίχλης από το S1. Στο εσωτερικό του τα πιο πολλά χρωμιωμένα στοιχεία του εξασφαλίζουν μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, ενώ έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι δυνατότητες προσωποποίησής του. Πρόοδος υπάρχει και στις δυνατότητες διασύνδεσής του.

Οι πιο σημαντικές αλλαγές στο ανανεωμένο Audi A1 αφορούν τους κινητήρες του, μιας και πλέον η βάση στα σύνολα βενζίνης θα είναι ο 1.0 TFSI. Ο τρικύλινδρος turbο των 1.000 κυβικών, που εμφανίζεται για πρώτη φορά, αποδίδει 95 άλογα, χρειάζεται κατά μέσο όρο 4,3 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα και μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων.

Το DSG είναι διαθέσιμο και για το βασικό diesel, τον επίσης 3κύλινδρο των 1.400 κυβικών και των 90 ίππων (3,4 λίτρα πετρελαίου για κάθε 100 χιλιόμετρα), που θα υπάρχει και με 105 άλογα.

Στην κορυφή της γκάμας –το S1 των 231 ίππων είναι μια άλλη περίπτωση- ο 1.4 TFSI των 185 ίππων αντικαταστάθηκε από τον 1.8 TFSI των 192 ίππων, που χρησιμοποιείται και στο VW Polo GTI και συνδυάζεται αποκλειστικά με κιβώτιο DSG.

Ανανέωση για το Audi A1, που γίνεται 3κύλινδρο | iefimerida.gr 0
Ανανέωση για το Audi A1, που γίνεται 3κύλινδρο | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Audi A1 ανανέωση μάσκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ