Παναγιωτόπουλος κατά Χαρδούβελη: Κι εγώ ήμουν υπουργός, δεν έστελνα ν/σ κουρελού στη Βουλή - iefimerida.gr

Παναγιωτόπουλος κατά Χαρδούβελη: Κι εγώ ήμουν υπουργός, δεν έστελνα ν/σ κουρελού στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Γκίκα Χαρδούβελη, για τα όσα έγιναν με το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, έκανε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ζητώντας παράλληλα να αποδοθούν ευθύνες για τις «γκάφες», όπως είπε.

«Και εγώ διετέλεσα υπουργός και δεν έστελνα νομοσχέδια και διατάξεις κουρελού στη Βουλή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Να αναζητηθούν ευθύνες για τα λάθη στο κυβερνητικό οικοδόμημα. Σηκώνουμε τεράστιο βάρος ευθύνης και 4–5 γκάφες ακυρώνουν τις εντυπώσεις, να καταλήξουν οι ευθύνες σε συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο. Το κλίμα μπορεί να αλλάξει αν σταματήσουν τα αυτογκόλ. Ξέρουμε τι είχε γίνει με τον κ. Καραβίτη και επί εποχής του κ. Σημίτη», πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ακόμη, ζήτησε την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάστασή του με ένα φορολογικό σύστημα για την ακίνητη περιουσία καλά μελετημένο και πιο δίκαιο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ