Ερχονται μηνύσεις από τον Πλούταρχο: Δεν συνάντησα ποτέ τη Δούρου και δεν ζήτησα 1 εκατομμύριο - iefimerida.gr

Ερχονται μηνύσεις από τον Πλούταρχο: Δεν συνάντησα ποτέ τη Δούρου και δεν ζήτησα 1 εκατομμύριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα που ήθελε τον Γιάννη Πλούταρχο να έχει ζητήσει από την νέα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου να εγκρίνει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με θέμα την Αττική και σκοπό την προσέλκυση τουριστών, ο τραγουδιστής απειλεί με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η πρόταση, που άφησε άφωνη την περιφερειάρχη Αττικής, ήρθε από τον Γιάννη Πλούταρχο και την Ρούλα Χάμου. Οι δύο τους επισκέφθηκαν την κ. Δούρου στο γραφείο της, όπου άρχισαν να τις αναλύουν το σχέδιό τους για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Σε αυτό θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο τραγουδιστής, ενώ η Ρούλα Χάμου θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής. Ολα ακούγονταν πολύ καλά, μέχρι τη στιγμή που η συζήτηση έφτασε στο «καυτό» θέμα. Εκείνο του κόστους της παραγωγής. Σύμφωνα πάντα με την Espresso, ο προϋπολογισμός θα έφτανε στο αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Η κα Δούρου έμεινε άφωνη ακούγοντας το ποσό, ενώ στη συνέχεια φαίνεται πως εξήγησε στον τραγουδιστή και τη δημοσιογράφο ότι η Περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει από τα κονδύλια της ένα τέτοιο ποσό και απέρριψε ευγενικά το αίτημά τους.

Στο δημόσιευμα, απαντά ο τραγουδιστής μέσω ανακοίνωσης του δικηγόρου του Αλέξανδρου Στρίμπερη, στην οποία αναφέρει:

«Η ρυπαρότητα της εφημερίδος "Espresso" ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15-16.11.2014.

»Αντιπαρέρχομαι το πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για, δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

»Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με τη νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ.

»Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα.

»Το λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ