Διάψευση ΕΠΟ για Τραπατόνι - iefimerida.gr

Διάψευση ΕΠΟ για Τραπατόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Κλάουντιο Ρανιέρι «τελείωσε» από την Εθνική Ελλάδος και στην ΕΠΟ αναζητούν τον διάδοχο του ενόψει των επόμενων αγώνων για τα προκριματικά του EURO 2016.

H Oμοσπονδία πάντως κατηγορηματικά διέψευσε τα περί ενδιαφέροντος για την πρόσληψη του Τζοβάνι Τραπατόνι. Δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Kicker», που στη συνέχεια αναπαράχθηκε από άλλα ΜΜΕ, ανέφερε πως ο 75χρονος προπονητής ήταν στα υπόψη της ομοσπονδίας για την αντικατάσταση του Κλαούντιο Ρανιέρι, ωστόσο δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα.

Η ΕΠΟ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας και δεν θα γίνει κάποια βιαστική επιλογή, δεδομένου ότι η επόμενη επίσημη υποχρέωση είναι στις 29 Μαρτίου. Δεν αποκλείεται οι άνθρωποι της Oμοσπονδίας να ανατρέξουν και πάλι στη λίστα υποψηφίων που είχαν πριν καταλήξουν στον Ρανιέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ