Θρασύτατος ραδιοπειρατής λειτουργούσε παράνομο σταθμό στη συχνότητα της Πολιτικής Αεροπορίας - iefimerida.gr

Θρασύτατος ραδιοπειρατής λειτουργούσε παράνομο σταθμό στη συχνότητα της Πολιτικής Αεροπορίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται 42χρονος ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος εξέπεμπε παράνομα μέσω της συχνότητας που χρησιμοποιεί η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τις προσγειώσεις – απογειώσεις αεροσκαφών.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι αρμόδιες αρχές, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Περιφερειακού Γραφείου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), διαπίστωσαν ότι η παράνομη εκπομπή του ραδιοφωνικού σήματος, προερχόταν από το διαμέρισμα του 42χρονου, που βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης.

Παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμά του όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 1 φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, 1 μείκτη και 1 πομπό, καλώδια ρεύματος, ήχου και εικόνας και 1 κεραία και τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ