Πασίγνωστος τραγουδιστής ζήτησε 1 εκατ. από τη Δούρου -Για να κάνει ντοκιμαντέρ για την Αττική - iefimerida.gr

Πασίγνωστος τραγουδιστής ζήτησε 1 εκατ. από τη Δούρου -Για να κάνει ντοκιμαντέρ για την Αττική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ντοκιμαντέρ για τις ομορφιές της Αττικής; Διόλου κακή ιδέα. Αυτό σκέφτηκε η Ρένα Δούρου. Oταν όμως άκουσε το ποσό που της ζήτησε ένας πασίγνωστος Ελληνας τραγουδιστής για να υλοποιήσει την ιδέα του, άλλαξε γνώμη.

Η πρόταση, που άφησε άφωνη την περιφερειάρχη Αττικής, ήρθε από τον Γιάννη Πλούταρχο και την Ρούλα Χάμου, σύμφωνα με την Espresso. Οι δύο τους επισκέφθηκαν την κ. Δούρου στο γραφείο της, όπου άρχισαν να τις αναλύουν το σχέδιό τους για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Σε αυτό θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο τραγουδιστής, ενώ η Ρούλα Χάμου θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής. Ολα ακούγονταν πολύ καλά, μέχρι τη στιγμή που η συζήτηση έφτασε στο «καυτό» θέμα. Εκείνο του κόστους της παραγωγής. Σύμφωνα πάντα με την Espresso, ο προϋπολογισμός θα έφτανε στο αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η κ. Δούρου έμεινε άφωνη ακούγοντας το ποσό, ενώ στη συνέχεια φαίνεται πως εξήγησε στον τραγουδιστή και την τηλεπερσόνα ότι η περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει από τα κονδύλια της ένα τέτοιο ποσό και απέρριψε ευγενικά το αίτημά τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ