Βλάχος για ρύθμιση: Ο πρωθυπουργός μου είπε «Γιώργο ήταν λάθος»

Για την παραδοχή του πρωθυπουργού, για το λάθος σχετικά με τη ρύθμιση των 100 δόσεων, αλλά και την παραίτηση του Ανδρέα Ψυχάρη μίλησε ο Γιώργος Βλάχος, προσθέτοντας ότι δεν τον βρίσκει σύμφωνο η τελευταία εξέλιξη.

«Ο πρωθυπουργός μού είπε ''Γιώργο ήταν λάθος''. Εγώ δεν είπα ότι το έκανε το λάθος ο κ. Χαρδούβελης, αλλά αυτός είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση», είπε μιλώντας στο MEGA, ενώ πρόσθεσε ότι οι βουλευτές δεν είχαν διαφωνία με τη ρύθμιση, αλλά ενοχλήθηκαν από τον τρόπο με τον οποίο πήγε στη Βουλή και τον τρόπο με τον οποίο αποσύρθηκε.

«Ο κ. Ψυχάρης προφανώς αλλιώς πίστευε ότι είναι τα πράγματα και αλλιώς τα βρήκε», δήλωσε επίσης ο Γιώργος Βλάχος σχολιάζοντας την παραίτηση του βουλευτή. Οπως είπε, αν το γνώριζε, θα προσπαθούσε να αποτρέψει τον κ. Ψυχάρη.

«Θα του έλεγα ότι πρέπει να παραμείνει και παλέψει μαζί με άλλους βουλευτές και άλλες δυνάμεις, για να αλλάξουν πολλά κακώς κείμενα και στο Κοινοβούλιο και στην πολιτική ζωή του τόπου», επισήμανε ο κ. Βλάχος, τονίζοντας ότι, εάν ο καθένας απογοητεύεται, δεν θα γίνει τίποτα.

«Επικοινωνιακά η κυβέρνηση πήγε να ρίξει την ευθύνη στο υπουργείο Οικονομικών» τόνισε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής. Ο κ. Κασσής είπε επίσης ότι η στάση του να δηλώσει «παρών» ήταν στάση πολιτική, και δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ