«Αφεντικά» οι Ρουμάνοι στον όμιλο - iefimerida.gr

«Αφεντικά» οι Ρουμάνοι στον όμιλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κορυφή του ομίλου πέρασε η Ρουμανία αφού επικράτησε στο ντέρμπι πρωτοπόρων της Β.Ιρλανδίας με σκορ 2-0. Νίκη και για την Ουγγαρία.

Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση έφτασε η Ρουμανία, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Β.Ιρλανδίας και να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι αν και δυσκολεύτηκαν από την αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, κατάφεραν να σκοράρουν στο 74΄με τον Παπ και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στη Βουδαπέστη η Ουγγαρία δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Φινλανδία και τελικά χρειάστηκε να περιμένει για 84 ολόκληρα λεπτά μέχρι να βρει δίχτυα. Το μεγάλο της αστέρι, ο μεσοεπιθετικός Γκέρα ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα του τους σημαντικούς τρεις βαθμούς διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουμανία Βόρειος Ιρλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ