Οι πρώτες υποσχέσεις Μωραΐτάκη: Θα δικαιώσω ομολογιούχους, επενδυτές και όσους αδικήθηκαν - iefimerida.gr

Οι πρώτες υποσχέσεις Μωραΐτάκη: Θα δικαιώσω ομολογιούχους, επενδυτές και όσους αδικήθηκαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με... αέρα και υποσχέσεις μπήκε στη Βουλή ο Αλέξανδρος Μωραΐτάκης, που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Ανδρέα Ψυχάρη ως πρώτος επιλαχών βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθηνών.

«Οι επενδυτές καθώς και οι ομολογιούχοι, οι ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και όλοι όσοι αδικήθηκαν θα τύχουν κάθε προσπάθειας αποκατάστασης της αδικίας που τους προκλήθηκε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μωραΐτάκης που είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

Υπόσχεται επίσης «να εκπροσωπήσει επάξια την αγορά και όλους όσοι απασχολούνται σε αυτήν, είτε ως εργαζόμενοι, είτε ως στελέχη, είτε ως επιχειρηματίες».

Ενώ τονίζει ότι θα συνεργαστεί με όλους τους υπουργούς και τους φορείς «για να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας με μέτρα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος και να γίνει η Ελλάδα διεθνές κέντρο παροχής υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ