Σε ρηχά νερά η εθνική - iefimerida.gr

Σε ρηχά νερά η εθνική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τα κατάφερε τελικά η εθνική ομάδα να ξεπεράσει το εμπόδο της Λετονίας και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την απευθείας πρόκριση της στα τελικά του euro 2012. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στο 1-1 με τους αδιάφορους βαθμολογικά Λετονούς, σε ένα παιχνίδι, όπου η απόδοση των διεθνών μας δε θύμιζε σε τίποτα αυτήν στη νίκη επί του Ισραήλ.

Η κλειστή άμυνα το αντιπάλων υπνώτισε και εκνεύρισε τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ευτυχώς αντέδρασαν λίγο πριν τη λήψη του αγώνα, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που με ένα γυριστό σουτ κατάφερε να στείελι αήττητη την Εθνική στο ματς - φωτιά με την Κροατία.

Η εθνική έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον τα μπαράζ, ωστόσο μία νίκη επί της Κροατίας μπορεί να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα και να μας οδηγφήσει στην κορυφή του ομίλου.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Κροατία 19 (16-5), σε 8 αγ.
ΕΛΛΑΔΑ 18 (10-4), σε 8 αγ.
Ισραήλ 13 (11-11), σε 9 αγ.
Γεωργία 10 (6-7), σε 9 αγ.
Λετονία 8 (7-10), σε 8 αγ.
Μάλτα 1 (4-17), σε 8 αγ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ