Γεωργιάδης για Καρατζαφέρη: Ξέραμε ότι είναι πλούσιος -Αν αποδειχθεί εμπλοκή του με offshore, θα πάει φυλακή - iefimerida.gr

Γεωργιάδης για Καρατζαφέρη: Ξέραμε ότι είναι πλούσιος -Αν αποδειχθεί εμπλοκή του με offshore, θα πάει φυλακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα περί εμπλοκής του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη σε μίζες για τα εξοπλιστικά και σε offshore εταιρείες.

Μιλώντας στον Βήμα FM, τόνισε πως τόσο αυτός όσο και ο Θανάσης Πλεύρης ξαφνιάστηκαν, καθώς δεν γνώριζαν τίποτα. «Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έχει άλλη εξήγηση», είπε, παραδεχόμενος ωστόσο ότι η στάση του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι ένοχη και όχι η αναμενόμενη που θα είχε εάν δεν είχε τίποτα να φοβηθεί.

«Ολοι ξέραμε ότι είναι πλούσιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι είναι φτωχός. Ποτέ δεν τον ρωτήσαμε για offshore, ούτε μας είπε ποτέ να είμαστε πιο διακριτικοί για τις offshore με τις ερωτήσεις στη Βουλή». Συμπλήρωσε, δε, πως το θέμα, πέρα από πολιτικό, έχει και ποινική διάσταση.

«Αν αληθεύει, αν αποδειχθούν όλα αυτά στο δικαστήριο, το θέμα δεν θα είναι και δεν είναι πολιτικό. Θα πάει φυλακή», δήλωσε σχετικά. «Είναι όμως και ο γιος του που θα κινδυνεύσει. Ο γιος του δεν ανακατεύτηκε ποτέ και σε τίποτα. Θα είναι μια τραγωδία», τόνισε.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο εξώδικο που απέστειλε -από κοινού με τον κ. Πλεύρη- στην εφημερίδα «Αυγή». Με αφορμή ένα δημοσίευμα που κατηγορεί τους δύο πολιτικούς ότι ως βουλευτές του Γιώργου Καρατζαφέρη έχουν καταθέσει δεκάδες ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Σημείωσε, μάλιστα, πως δεν θα έστελνε το εξώδικο εάν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ζητούσε να δώσουν εξηγήσεις για το αν γνώριζαν τι υπέγραφαν και να επεκταθεί η έρευνα του πόθεν έσχες στους δύο βουλευτές.

«Τώρα μου έκαναν έλεγχο, ας μου ξανακάνουν 100 φορές. Δεν θα βρουν τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, σημειώνοντας πως «εγώ δεν έχω offshore στο εξωτερικό και έχω παραιτηθεί από το δικαίωμα του απορρήτου. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν, και να δω τι θα γίνει εάν γίνουν κυβέρνηση».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ