H ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea ανακοίνωσε τη σύνδεσή της με Αθήνα - iefimerida.gr

H ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea ανακοίνωσε τη σύνδεσή της με Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόγραμμα ετοιμαζόταν εδώ και καιρό, σταθμίστηκαν τα δεδομένα που προέκυψαν από το άλμα στον τουρισμό της Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι, και έτσι ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων για την ισπανική αεροπορική εταιρεία Volotea.

Την Πέμπτη ανακοίνωσε επισήμως πως από τον Απρίλιο του 2015 τα αεροσκάφη της θα συνδέονται με το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Όπως σημειώνει η «Καθημερινή», η ισπανική εταιρεία, από τα τέλη του Μαΐου έως και τον Σεπτέμβριο, ξεκινά πτήσεις από Αθήνα για Σαντορίνη τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επίσης, από την ερχόμενη θερινή περίοδο η εταιρεία χαμηλού κόστους θα συνδέει την Αθήνα με το Μπάρι, τη Βενετία, το Παλέρμο, την Πίζα.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια θα έχουν ως εξής:

  • Βενετία: Έως 3 εβδομαδιαίες πτήσεις από Απρίλιο έως Οκτώβριο (έναρξη 3 Απριλίου)
  • Μπάρι: 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο (έναρξη 1 Ιουνίου)
  • Παλέρμο: 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο (έναρξη 26 Ιουνίου)​​​​
  • Πίζα/Τοσκάνη: 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο​ (29 Μαΐου)

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Carlos Munoz, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιες από τις πτήσεις αυτές να συνεχιστούν και τον χειμώνα, ανάλογα με την κίνηση. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2012 και, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε, έχει μεταφέρει 190.000 επιβάτες.

Η Volotea πραγματοποιεί τσάρτερ πτήσεις σε δέκα ελληνικά αεροδρόμια. Τον Απρίλιο της επόμενης χρονιάς σχεδιάζει να ξεκινήσει επίσης πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ