Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν πέντε κατηγορούμενοι για την εκβίαση επιχειρηματία

Οι πέντε εκ των κατηγορουμένων (μεταξύ των οποίων και υπάλληλοι του ΣΔΟΕ) που εμπλέκονται στην υπόθεση εκβίασης επιχειρηματία μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα.

Αμφότεροι έκριναν ότι η υπάλληλος του ΣΔΟΕ (είχε κάνει τον έλεγχο στον επιχειρηματία και κατηγορήθηκε για εκβιασμό) πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 50.000 ευρώ, με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο Τ.Α. της περιοχής της τακτικά.

Με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, αλλά με χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ελεύθερη η λογίστρια του επιχειρηματία, ενώ ο σύζυγος και ο γιος της αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο πέμπτος κατηγορούμενος που απολογήθηκε σήμερα, υπάλληλος του ΣΔΟΕ, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο και αρνήθηκε την κατηγορία.

Αύριο Παρασκευή απολογείται ο δεύτερος υπάλληλος του ΣΔΟΕ και συνάδελφός της που φέρεται ότι απαιτούσε και ο ίδιος «δώρο» από τον επιχειρηματία στον Πειραιά για να μην επιβάλει υψηλό πρόστιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ