Φόβοι για τον ιό Έμπολα στη Ντόρτμουντ - iefimerida.gr

Φόβοι για τον ιό Έμπολα στη Ντόρτμουντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντόρτμουντ προσπαθεί να πάρει τα... μέτρα της για τον ιό Έμπολα και να «προστατεύσει» την ομάδα, στο πλαίσιο της παρουσίας του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την εθνική Γκαμπόν.

Βλέπετε, τόσο ο παίκτης όσο και η Ντόρτμουντ παρουσιάζονται διστακτικοί λόγω του ιού Έμπολα στο να κάνει ο διεθνής άσος το ταξίδι. Η Γκαμπόν έχει να παίξει με στην Ανγκόλα (εκτός) και το Λεσότο (εντός), στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο τιμ μάνατζερ της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Τσορκ, μίλησε στην «Bild» και ανάφερε πως είναι φυσικό ο γερμανικός σύλλογος να έχει ενστάσεις για το συγκεκριμένο ταξίδι, ειδικά χώρες που έχει πλήξει ο ιός. «Χωρίς να είμαστε σε υστερία, υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις από το ιατρικό επιτελείο μας. Είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία των παικτών της ομάδας μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Στην γερμανική εφημερίδα μίλησε και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει για την δεύτερη αναμέτρηση απέναντι στο Λεσότο. «Ίσως ταξιδέψω για το δεύτερο παιχνίδι αν καταφέρω να συμφωνήσω με την ομάδα μου», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ