Χρυσή Αυγή σε παράκρουση μέσα στη Βουλή: Σιωνιστικό λόμπι και Γερμανοί τοκογλύφοι απαίτησαν τις διώξεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή σε παράκρουση μέσα στη Βουλή: Σιωνιστικό λόμπι και Γερμανοί τοκογλύφοι απαίτησαν τις διώξεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο παραληρηματικό «σόου» έδωσε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος, από το βήμα της Βουλής, μίλησε για σιωνιστικό λόμπι, Γερμανούς τοκογλύφους και μαρξιστές δημοσιογράφους που επέβαλαν την δίωξη του κόμματος.


Μιλώντας στη Βουλή ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος παρουσίασε «ντοκουμέντα» σύμφωνα με τα οποία έκανε λόγο για προαναγγελία διώξεων από Ελληνα δημοσιογράφο, ενώ, ανέφερε ότι «Η ''ενσωμάτωση στον Ποινικό κώδικα΄ δηλαδή (τίτλος του Νομοσχεδίου) αφορά την πλήρη ενσωμάτωση των συκοφαντιών και των θεωριών του μαρξιστικού και καπιταλιστικού υποκόσμου».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε ακόμη ότι τις διώξεις κατά του ακροδεξιού κόμματος τις επέβαλε το σιωνιστικό λόμπι και οι Γερμανοί τοκογλύφοι, ενώ, εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ