Χρεοκόπησε ο πιο διάσημος εισβολέας των γηπέδων [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρεοκόπησε ο πιο διάσημος εισβολέας των γηπέδων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πιο διάσημος εισβολές σε ποδοσφαιρικά γήπεδα χρεοκόπησε! Ο Χάμε Μαρκέτ, κατά κόσμον Τζίμι Τζαμπ έχει «μπουκάρει» σε ορισμένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά γεγονότα του πλανήτη, όμως λόγω των οικονομικών προβλημάτων του παραμένει άγνωστο πότε θα τον ξαναδούμε!

Ο ίδιος γνωστοποίησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πλέον αφού από τα πρόστιμα με τα οποία έχει κατά καιρούς τιμωρηθεί αγγίζουν τις 300,000 ευρώ. Το κράτος της Ισπανίας κρατάει το 50% του μισθού του και όπως παραδέχεται ο ίδιος «δεν πρόκειται να ξεχρεώσω ποτέ». Ο διάσημος εισβολέας έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου από τα ισπανικά και γερμανικά γήπεδα μέχρι το 2016 ενώ πρωτοέκανε την εμφάνισή του στον τελικό του EURO 2004 όταν η Εθνική μας πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στην Πορτογαλία.

Αξέχαστη επίσης θα μείνει η είσοδός του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότιο Αφρική, όταν προσπάθησε να βάλει στο τρόπαιο την «Catalan barretina», σήμα κατατεθέν της Καταλονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εισβολέας Τζιμι Τζαμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ