Η φάρσα του Γιώργου Μητσικώστα που δεν έπαιξε ποτέ: «Αν έβγαινε στον αέρα θα διαλυόταν το ΠΑΣΟΚ» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η φάρσα του Γιώργου Μητσικώστα που δεν έπαιξε ποτέ: «Αν έβγαινε στον αέρα θα διαλυόταν το ΠΑΣΟΚ» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Μητσικώστας είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση τόσο με τις μιμήσεις και πηγαίο χιούμορ του όσο και με τις «επικές» τηλεφωνικές φάρσες του.


Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή, έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση με μια συγκεκριμένη φάρσα.

Ο γνωστός κωμικός ανέφερε ότι η φάρσα δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα διαλυόταν το ΠΑΣΟΚ.

«Εχω κάνει φάρσα που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα. Δήμαρχος που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ -κάνω πρόσωπο της ΝΔ- που αρχίζει να μου μιλάει για deal με λεφτά, με μπίζνες, με επιχειρήσεις. Δεν έπαιξε η φάρσα. Αν έπαιζε εγώ θα έτρωγα μήνυση, αλλά θα διαλυόταν το ΠΑΣΟΚ. Ηταν δήμαρχος που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ κι εγώ έκανα μεγάλο στέλεχος της ΝΔ» είπε με νόημα ο Γιώργος Μητσικώστας.

Φωτογραφία ndpphoto

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ