Αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο ο δολοφόνος της πολύτεκνης κτηνοτρόφου στο Λεωνίδιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο ο δολοφόνος της πολύτεκνης κτηνοτρόφου στο Λεωνίδιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην υπόθεση δολοφονίας της 40χρονης κτηνοτρόφου, στο Λεωνίδιο, καθώς, η αστυνομία εντόπισε τη σορό του 67χρονου φερόμενου ως εραστή της, ο οποίος αναζητούνταν για τον φόνο.

Ο 67χρονος οικοδόμος, τον οποίο αναζητούσε από χθες η αστυνομία, βρέθηκε νεκρός περίπου 200 μ. από το σημείο όπου φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε την άτυχη πολύτεκνη.

Στο πλάι του άνδρα, ο οποίος εκτιμάται ότι έδωσε τέλος στη ζωή του με φυτοφάρμακο, βρέθηκε η καραμπίνα με την οποία φέρεται να πυροβόλησε την 40χρονη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών πριν την κατακρεουργήσει στη συνέχεια με μαχαίρι.

Αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο ο δολοφόνος της πολύτεκνης κτηνοτρόφου στο Λεωνίδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι πληροφορίες θέλουν τον άνδρα να είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση με την 40χρονη, αλλά και να είχε ανακοινώσει σε φίλο του την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει αφού του είχε ομολογήσει ότι την σκότωσε.

Αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο ο δολοφόνος της πολύτεκνης κτηνοτρόφου στο Λεωνίδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, στο σπίτι του οικοδόμου βρέθηκε και ένα ημερολόγιο, στο οποίο ο αυτόχειρας κατέγραφε τη σχέση του με το θύμα του.

Αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο ο δολοφόνος της πολύτεκνης κτηνοτρόφου στο Λεωνίδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες leonidion.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ