Διαφωνία Αβραάμ Παπαδόπουλου με Ρανιέρι για τη φιλοσοφία της Εθνικής - Τι δήλωσε ο άσος της Τραμπζονσπόρ - iefimerida.gr

Διαφωνία Αβραάμ Παπαδόπουλου με Ρανιέρι για τη φιλοσοφία της Εθνικής - Τι δήλωσε ο άσος της Τραμπζονσπόρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αβραάμ Παπαδόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκπροσώπησαν τους παίκτες της Εθνικής στη συνέντευξη Τύπου για τα το ματς με τα Νησιά Φερόε, με τον άσο της Τραμπζονσπόρ να τονίζει ότι η ομάδα δεν πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία!

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μπορεί να ζητάει από τους παίκτες του επιθετικό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ, έχοντας τονίσει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ότι θέλει να αλλάξει τη φιλοσοφία της Εθνικής ομάδας, όμως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος φαίνεται να έχει διαφορετική γνώμη.

Ο άσος της Τραμπζονσπόρ και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι για να επιστρέψει η Εθνική στο δρόμο των επιτυχιών, πρέπει να επανέλθει στο σύστημα που τις έχει χαρίσει όλες αυτές τις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια: «Ο προπονητής δεν μπορεί να επιβάλει σε κάποιον να παίζει με πάθος. Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Μας επηρέασαν τα άσχημα αποτελέσματα. Έχουν γίνει αλλαγές, με πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι θετικό. Η φιλοσοφία όμως θα πρέπει να μείνει η ίδια. Δεν μπορούμε ξαφνικά να κερδίζουμε 4 και 5-0. Στα στοιχεία που μας πήγαν στις προηγούμενες διοργανώσεις, εκεί πρέπει να βασιστούμε. Να έχουμε πάθος, θέληση και επιμονή», τόνισε ο Παπαδόπουλος στο σημαντικότερο κομμάτι των δηλώσεών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ