ΣΥΡΙΖΑ: Κουπόνια 50 ευρώ μόνο η Γιάννα μπορεί να αγοράσει

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες, Τετάρτη, στον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα χρέωσε τους βουλευτές του με κουπόνια αξίας 10.000 τον καθέναν, αλλά δεν ήταν αυτό που προβλημάτισε τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς είναι γνωστή η τακτική των κομμάτων να χρησιμοποιούν κουπόνια για την ενίσχυση των ταμείων τους.


Το γεγονός ότι η ονομαστική αξία του κάθε κουπονιού ήταν 50 ευρώ έκανε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν αφού αναρωτήθηκαν σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» ποιος αυτή την εποχή, όπου η ανεργία «μαστίζει», θα είχε 50 ευρώ για να διαθέσει. Μάλιστα κάποιοι δεν παρέλειψαν να κάνουν και κακόβουλα σχόλια λέγοντας πως ένα τέτοιο κουπόνι των 50 ευρώ θα μπορούσε να το αγοράσει η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, και όχι οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα των μελών και φίλων του κόμματος όπου απευθύνονται οι βουλευτές.

Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα σχόλια ήρθαν μόνο τρεις μέρες μετά τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τη «σιδηρά» κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Ίσως με αυτόν τον τρόπο κάποιοι από τους βουλευτές του κόμματος θέλησαν να δείξουν την διαφωνία τους με το τετ-α-τετ του αρχηγού τους με τη σύζυγο ενός εκ των πλουσιότερων και ισχυρότερων επιχειρηματιών της χώρας.

Μετά τις αντιδράσεις αποφασίστηκε να αντικατασταθούν με άλλα πιο φθηνά, όπως με κουπόνια των 2,5 και 10 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ