Στο σφυρί άγνωστες ερωτικές επιστολές της Μέριλιν Μονρόε [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο σφυρί άγνωστες ερωτικές επιστολές της Μέριλιν Μονρόε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστες πτυχές από την προσωπική ζωή της Μέριλιν Μονρόε αποκαλύπτονται στις ερωτικές επιστολές που βγάζει σε δημοπρασία ο οίκος Τζούλιενς.

«Σ' αγαπώ και θέλω να είμαι μαζί σου. Δεν υπάρχει τίποτα που θα ήθελα περισσότερο από το να ξαναποκτήσω την εμπιστοσύνη σου» γράφει στη Μέριλιν ο δεύτερος σύζυγός της, σταρ του μπέιζμπολ Τζο ΝτιΜάτζιο.

Η επιστολή θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Τζούλιενς τον Δεκέμβριο, μαζί με άλλα 299 αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, ρούχων και πινάκων ζωγραφικής. Πρόκειται για τα λεγόμενα «χαμένα αρχεία» της Μονρόε, μια συλλογή αναμνηστικών που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Επίσης η συλλογή περιλαμβάνει και ερωτικές επιστολές από τον τρίτο και τελευταίο σύζυγο της ντίβας, τον θεατρικό συγγραφέα Αρθουρ Μίλερ, καθώς και γράμματα φίλων της, όπως ο Κλαρκ Γκέιμπλ, ο Κάρι Γκραντ και η Τζέιν Ράσελ, η οποία σε επιστολή της τη συμβουλεύει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της.

Πριν δημοπρατηθούν, τα 300 κομμάτια της συλλογής θα εκτεθούν στο ευρύ κοινό για τέσσερις ημέρες. Ο υπεύθυνος της δημοπρασίας Ντάρεν Τζούλιεν δήλωσε ότι πολλά αντικείμενα της έκθεσης αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Στο σφυρί άγνωστες ερωτικές επιστολές της Μέριλιν Μονρόε [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ