Πρώτο αντάρτικο στην κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ -Ο Απόστολος Κακλαμάνης δεν θα ψηφίσει την τροπολογία για τις 100 δόσεις - iefimerida.gr

Πρώτο αντάρτικο στην κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ -Ο Απόστολος Κακλαμάνης δεν θα ψηφίσει την τροπολογία για τις 100 δόσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει την αλλαγή στον νόμο για τις 100 δόσεις που βγάζει εκτός τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ έστειλε σήμερα από τη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, λέγοντας πως έχει κάνει πολλά λάθη μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και πως αποτέλεσμα της απαξίωσης της Βουλής είναι το γεγονός ότι η Τρόικα απαιτεί την αλλαγή νόμου που μόλις πριν από λίγο καιρό ψηφίστηκε από το Κοινοβούλιο. «Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω την αλλαγή αυτή», είπε ο κ. Κακλαμάνης, προσθέτοντας ότι η ψήφος του προς την κυβέρνηση είναι ψήφος ανοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ