Μηλιός: Δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες -Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος στο Μνημόνιο - iefimerida.gr

Μηλιός: Δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες -Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος στο Μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στη λιτότητα και στο Μνημόνιο θα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνει ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής της Κουμουνδούρου Γιάννης Μηλιός τονίζοντας ότι το κόμμα του δεν είναι πολιτικοί απατεώνες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μήλιος στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» αναφέρεθηκε και στις δηλώσεις του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας Γκεόργκ Ασμουσεν που είπε ότι το Μνημόνιο έχει ελληνική ιδιοκτησία. « Η Τρόικα είναι υπάλληλοι που ελέγχουν ένα πρόγραμμά που έχει εκπονηθεί από την ελληνική κυβέρνηση και της ζητούν να μείνει πιστή στα συμφωνηθέντα. Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα θα αλλάξει».

« Είμαστε εναντίον κάθε προσπάθειας της κυβέρνησης να εγκλωβίσει την χώρα και τον ελληνικό λαό σε πολιτικές μειοψηφικές που η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει απαξιώσει.» πρόσθεσε ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ πριν διατυπώσει κατηγορηματικά ότι « αυτή η περίοδος της Ιστορίας της Ελλάδας έχει τελειώσει. ΣΥΡΙΖΑ και λιτότητα δεν πάνε μαζί.» .

Ερωτηθείς σχετικά με την αναφορά του κ. Τσίπρα ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να δέσει τα χέρια της επόμενης κυβέρνησης ο κ. Μηλιός απαντά ότι η δανειακή σύμβαση είναι μια διεθνής συνθήκη που θα μπει σε διαπραγμάτευση και διευκρινίζει «ότι το μνημόνιο είναι μια συμφωνία μεταξύ της παρούσας κυβέρνησης και της Ε.Ε, της Ε.Κ.Τ και του Δ.Ν.Τ για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων μέσα από περικοπές, αποδόμηση του κοινωνικού κράτους και μείωση μισθών. Αυτή η μέθοδος δεν είναι ανεκτή από εμάς.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μηλιός ΣΥΡΙΖΑ Οικονομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ