Παίζει ο Τοροσίδης κόντρα στα Ν. Φερόε -Βασικός ο Γκέκας

Ο συναγερμός που σήμανε στις τάξεις της Εθνικής για τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη ήταν σύντομος, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας διεθνής ήταν καθαρές.

Ο άσος της Ρόμα αποχώρησε με κάκωση στην ποδοκνημική από τη χθεσινή προπόνηση και αμέσως ο Κλάουντιο Ρανιέρι άρχισε να πονοκεφαλιάζει για τη θέση του δεξιού μπακ. Ωστόσο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και σήμερα ο Τοροσίδης αναμένεται να βγάλει κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης προκειμένου να είναι βασικός κόντρα στα Νησιά Φερόε.

Από εκεί και πέρα, ο Ρανιέρι φαίνεται να έχει καταλήξει για τις 6 από τις 11 θέσεις των παικτών ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μανωλάς, Τοροσίδης, Καράμπελας και λογικά ο Μόρας, ο οποίος φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι των Παπαδόπουλου και Βύντρα. Στη μεσαία γραμμή ο Μανιάτης θα είναι ο ένας, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Μάνταλος, Τζιόλης και Σάμαρης θα παλέψουν για δύο θέσεις. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκέκας, τον οποίο δοκίμασε ο Ρανιέρι σε όλες τις προπονήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ