Παίζει ο Τοροσίδης κόντρα στα Ν. Φερόε -Βασικός ο Γκέκας - iefimerida.gr

Παίζει ο Τοροσίδης κόντρα στα Ν. Φερόε -Βασικός ο Γκέκας

Παίζει ο Τοροσίδης κόντρα στα Ν.Φερόε - Βασικός ο Γκέκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συναγερμός που σήμανε στις τάξεις της Εθνικής για τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη ήταν σύντομος, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας διεθνής ήταν καθαρές.

Ο άσος της Ρόμα αποχώρησε με κάκωση στην ποδοκνημική από τη χθεσινή προπόνηση και αμέσως ο Κλάουντιο Ρανιέρι άρχισε να πονοκεφαλιάζει για τη θέση του δεξιού μπακ. Ωστόσο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και σήμερα ο Τοροσίδης αναμένεται να βγάλει κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης προκειμένου να είναι βασικός κόντρα στα Νησιά Φερόε.

Από εκεί και πέρα, ο Ρανιέρι φαίνεται να έχει καταλήξει για τις 6 από τις 11 θέσεις των παικτών ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μανωλάς, Τοροσίδης, Καράμπελας και λογικά ο Μόρας, ο οποίος φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι των Παπαδόπουλου και Βύντρα. Στη μεσαία γραμμή ο Μανιάτης θα είναι ο ένας, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Μάνταλος, Τζιόλης και Σάμαρης θα παλέψουν για δύο θέσεις. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκέκας, τον οποίο δοκίμασε ο Ρανιέρι σε όλες τις προπονήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ