Εθνική ομάδα: Η ώρα της αντεπίθεσης έφτασε σύμφωνα με τους διεθνείς [βίντεο] - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Η ώρα της αντεπίθεσης έφτασε σύμφωνα με τους διεθνείς [βίντεο]

Εθνική ομάδα: Η ώρα της αντεπίθεσης έφτασε σύμφωνα με τους διεθνείς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εκδήλωση χορηγού της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου βρέθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Κλάουντιο Ρανιέρι και έδωσαν το σύνθημα αντεπίθεσης για τη συνέχεια.

Ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το χαμένο πέναλτι του Μουντιάλ κόντρα στην Κόστα Ρίκα, μίλησε για ευθύνη όλων και μεγάλη προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στον όμιλο.

«Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να το καθαρίσουμε νωρίς και να μην υπάρξει άγχος μετά. Κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στα πρώτα παιχνίδια, θα τα βελτιώσουμε όλοι μαζί» τόνισε ο επιθετικός της Ακίσασπορ.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για υποχρέωση των διεθνών «Είναι προφανές ότι αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες με την Εθνική να μην κάνει νίκη σε συνεχόμενα ματς, είναι κάτι που δεν το είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν το έχουμε ξαναζήσει. Δεν έχουμε όμως χρόνο για λόγια. Πρέπει να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Δεν αρκεί μια νίκη. Είναι υποχρέωσή μας να διατηρήσουμε την ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η Εθνική είναι ότι απέμεινε να αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Εθνική ομάδα: Η ώρα της αντεπίθεσης έφτασε σύμφωνα με τους διεθνείς [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ