Την απάντηση της ΕΠΟ για το νέο προπονητικό κέντρο στο Σχιστό περιμένει ο Υφυπουργός Αθλητισμού - iefimerida.gr

Την απάντηση της ΕΠΟ για το νέο προπονητικό κέντρο στο Σχιστό περιμένει ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Εν αναμονή της απόφασης της ΕΠΟ για το προπονητικό κέντρο στο Σχιστό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει σύντομα για το αν θα κάνει δεκτή την πρόταση της ΓΓΑ προκειμένου να χτιστεί στο Σχιστό το νέο προπονητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ζητά το συντομότερο δυνατόν τον προσδιορισμό των εκπροσώπων της ΕΠΟ οι οποίοι σε συνεργασία με τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ θα προχωρήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής υποδομής.

Αναλυτικά η επιστολή

«Διά της παρούσης σας ενημερώνω για την βούληση της Πολιτείας να παραχωρήσει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την χρήση της απαιτούμενης έκτασης από τα 115 στρέμματα ιδιοκτησίας της ΓΓΑ στο Σχιστό για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου των Εθνικών μας Ομάδων Ποδοσφαίρου, ενόψει της αλλαγής χρήσης των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά. Όπως γνωρίζετε, με συμφωνητικό που υπέγραψα με την «Ελληνικό ΑΕ», η αθλητική χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στις οποίες περιλαμβάνεται και το σήμερα υφιστάμενο προπονητικό κέντρο των Εθνικών ποδοσφαίρου, διασφαλίστηκε μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα και περαιτέρω παράτασης στην περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία αξιοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ. Προκειμένου η μετάβαση να γίνει ομαλά και εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, σας καλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατό προσδιορίζοντας εκπροσώπους της Ομοσπονδίας οι οποίοι σε συνεργασία με τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ θα προχωρήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής υποδομής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ