Πέντε προπονητές είπαν ήδη «αντίο» στην Α1 μπάσκετ - iefimerida.gr

Πέντε προπονητές είπαν ήδη «αντίο» στην Α1 μπάσκετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι σκληρός και αδυσώπητος, ειδικά για αυτούς που κάθονται στην άκρη του πάγκου. Τους προπονητές, που «ζουν» και «πεθαίνουν» με τα αποτελέσματα.

Διότι στην Ελλάδα η υπομονή, το πλάνο και οι μη βιαστικές επιλογές δεν είναι παράμετροι που βάζουν οι διοικούντες στις σκέψεις τους για τις ομάδες τους. Φτάσαμε ήδη τις πέντε αγωνιστικές στην Α1 μπάσκετ και ήδη πέντε προπονητές μας... αποχαιρέτισαν.

Πρώτος – πρώτος ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό που έφυγε λόγω της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Κυπέλλου. Τον διαδέχθηκε προσωρινά ο Μίλαν Τόμιτς και τώρα μόνιμα πια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Θανάσης Παπαχατζής απολύθηκε από την διοίκηση του Πανιωνίου μετά από περίπου 10 μέρες δουλειάς και εν συνεχεία κάθισαν στην άκρη του πάγκου οι Βαγγέλης Δεγάιτας και Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ακολούθησε ο Γιώργος Σκαραφίγκας ο οποίος σε τέσσερις αγώνες δεν είχε καταφέρει να νικήσει με τον Πανελευσινιακό και αντικαταστάθηκε από τον Τζίμι Κουστένη που κέρδισε με το... καλημέρα την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο.

Τον χορό των αποχωρήσεων προπονητών έσυρε και η ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δίχως να ευθύνεται εξ' ολοκλήρου χρεώθηκε από την διοίκηση την κακή εικόνα με τον Ντράγκαν Σάκοτα να τον αντικαθιστά και να επιστρέφει στην ομάδα την οποία έκανε Πρωταθλήτρια το 2002.

Η πέμπτη αποχώρησε έγινε χθες στη Ρόδο. Ο Μιχάλης Κουταλιανός είπε «αντίο» στον Κολοσσό και την θέση του πήρε ο Άρης Λυκογιάννης.

Κάπως έτσι το ποσοστό των αποχωρήσεων προπονητών στην Α1 μπάσκετ έφτασε το 35,7%. Και είμαστε ακόμη στην αρχή...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προπονητές Α1 μπάσκετ αποχωρήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ