Η Rihanna προκαλεί και μέσα από το Λευκό Οίκο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Rihanna προκαλεί και μέσα από το Λευκό Οίκο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα κέφια της ήταν η γνωστή τραγουδίστρια Rihanna η οποία φρόνισε να αναστατώσει φίλους και followers της στο instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες να κάνει... μπρίφινγκ στην αίθουσα Τύπου του Λευκού Οίκου.

Φυσικά, όλα έγιναν στο πλαίσιο ξενάγησής της στο Λευκό Οίκο. Ανέβηκε στο πόντιουμ όπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δίπλα στο Οβάλ Γραφείο του αμερικανού προέδρου, κάνει την καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η Rihanna προκαλεί και μέσα από το Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ποζάρισε με σέξυ στύλ και στο προαύλιο του Λευκού Οίκου, αλλά και στην Δυτική Πτέρυγα και ανέβασε της φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κερδίζοντας περίπου... μισό εκατομμύριο likes.

Η Rihanna προκαλεί και μέσα από το Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Rihanna προκαλεί και μέσα από το Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Rihanna προκαλεί και μέσα από το Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για την μεγάλη συναυλία προς τιμήν των βετεράνων. Εκτός από τη Rihanna στη σκηνή, την Τετάρτη το βράδυ, θα ανέβουν μεταξύ άλλων ο Bruce Springsteen, ο Eminem και οι Metallica.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ