Τρομακτικό βίντεο: Γιατρός υπέστη καρδιακό επεισόδιο σε ζωντανή μετάδοση - iefimerida.gr

Τρομακτικό βίντεο: Γιατρός υπέστη καρδιακό επεισόδιο σε ζωντανή μετάδοση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Τούρκος γιατρός υπέστη καρδιακή κρίση ενώπιον χιλιάδων τηλεθεατών που παρακολουθούσαν μια πολύ δημοφιλή εκπομπή ιατρικού περιεχομένου, η οποία μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τρίτη.


Ο Δρ. Ουγούρ Γιανσέλ, καθηγητής χειρουργικής ορθοπαιδικής, συζητούσε για την πλατυποδία των παιδιών στην εκπομπή «Για μια υγιεινή ζωή» του τηλεοπτικού καναλιού 360 της Κωνσταντινούπολης όταν αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος, ένα σύμπτωμα που παραπέμπει σε καρδιακή προσβολή.

«Αισθάνεστε καλά καθηγητά;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια Αρζού Κιλίτς. «Είναι ο βηματοδότης μου», απάντησε ο Γιανσέλ.

Ο γιατρός ήπιε λίγο νερό για να συνέλθει, όμως ακολούθησε μια δεύτερη κρίση, τόσο έντονη που τον έκανε να αναπηδήσει θεαματικά στον καναπέ όπου καθόταν.

Η παρουσιάστρια, με ψυχραιμία, διέκοψε την εκπομπή χαμογελώντας: «Ηρθε η ώρα να φροντίσουμε τον γιατρό μας και να περάσουμε σε διαφημίσεις», είπε.

Ο Γιανσέλ διακομίστηκε κατεπειγόντως σε νοσοκομείο, όπου συνεχίζει ακόμη να νοσηλεύεται. Η κατάστασή του θεωρείται σταθερή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ