Κατερίνα Περιστέρη, εκνευρισμένη: Δεν προανήγγειλα ευρήματα! - iefimerida.gr

Κατερίνα Περιστέρη, εκνευρισμένη: Δεν προανήγγειλα ευρήματα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που η κοινή γνώμη αναμένει με αγωνία τις ανακοινώσεις της Τετάρτης για την Αμφίπολη, μια αποστροφή της Κατερίνας Περιστέρη ήρθε να εξάψει εκ νέου τη φαντασία.


Η επικεφαλής της αρχαιολογικής ανασκαφής, μιλώντας στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, άφησε να εννοηθεί ότι τα νέα από την Αμφίπολη θα είναι ευχάριστα.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η επικεφαλής της ανασκαφής εμφανίζεται εκνευρισμένη με όσους έσπευσαν να την ερμηνεύσουν και να προαναγγείλουν νέα ευρήματα.

«Δεν έκανα καμία απολύτως δήλωση που να προαναγγέλλει ευρήματα από την ανασκαφή», δήλωσε η κ. Περιστέρη αργά το βράδυ της Τρίτης στο Εθνος.
Και συνέχισε: «Το μόνο που είπα κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας που έγινε συμβολικά στην Αμφίπολη ήταν ότι αύριο, θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις», είπε.

Αυτό που περιμένουμε σήμερα είναι κατ' αρχήν η ανακοίνωση για το ποιό Πανεπιστήμιο θα αναλάβει την γεωφυσική ή την γεωμαγνητική διασκόπηση.

Να σημειωθεί ότι από το βράδυ της Τρίτης βρίσκονται στην Αμφίπολη η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και η υπεύθυνη Τύπου της ανασκαφής, Άννα Παναγιωταρέα.

Οι ανακοινώσεις έχει προγραμματισθεί να γίνουν στις 13.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ