Η MEC λανσάρεται στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Η MEC λανσάρεται στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διεθνές media agency MEC λανσάρεται στην ελληνική αγορά με την επωνυμία MEC Greece και επικεφαλής τον Χάρη Μπιζούμη, επί του παρόντος CEO της CIA. H MEC Greece είναι joint venture της MEC με τον Όμιλο της Fortune.

Ο Alastair Aird, Πρόεδρος της MEC για την περιοχή ΕΜΕΑ δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία για την MEC. Επενδύουμε σε αυτή την αγορά και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα σταθερό και δυνατό περιβάλλον για τους πελάτες μας».

Ο Χάρης Μπιζούμης ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι που 14 χρόνια μετά το επιτυχές λανσάρισμα της CIA στην ελληνική αγορά μπορούμε να προχωρήσουμε σε rebrand και να λανσάρουμε την MEC στην Ελλάδα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πρόταση της MEC είναι κατάλληλη για τους πελάτες μας και για την αγορά και σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην περαιτέρω ανάπτυξη του «επιχειρείν» μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ