«Μάχη» για να «ζήσουν» οι Κυπριακές Αερογραμμές - iefimerida.gr

«Μάχη» για να «ζήσουν» οι Κυπριακές Αερογραμμές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι σε οριακό σημείο, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Χάρης Γεωργιάδης.

Μάλιστα, τόνισε ότι δύσκολα θα φτάσει ενίσχυση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού για να «ζήσουν» οι κυπριακές Αερογραμμές, ενώ εντός της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής απέρριψε επίσης τη θέση ότι η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτε για να στηρίξει πολιτικά την υπόθεση, λέγοντας ότι ο ίδιος είχε συναντήσεις με τον αρμόδιο επίτροπο της ΕΕ, πριν από έναν χρόνο αλλά και πρόσφατα, με τη νέα επίτροπο.

«Η κυβέρνηση είναι έτοιμη ακόμη και αύριο το πρωί να πωλήσει το μετοχικό της μερίδιο σε οποιονδήποτε επενδυτή ενδιαφέρεται πραγματικά, ακόμη και να διαθέσει στους ίδιους τους εργαζόμενους το μετοχικό της κεφάλαιο» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι σε περίπτωση κλεισίματος της εταιρείας, τα δικαιώματα των εργαζομένων θα διασφαλιστούν. Εξάλλου, ο υπουργός Συγκοινωνιών, Μάριος Δημητριάδης δήλωσε ότι το υπουργείο του ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο κλεισίματος της εταιρείας και φροντίζει για τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με προορισμούς που καλύπτουν σήμερα οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ