Πρόταση επιστροφής στον Ζιλμπέρτο Σίλβα - iefimerida.gr

Πρόταση επιστροφής στον Ζιλμπέρτο Σίλβα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια τριετία φόρεσε τα πράσινα και κατέκτησε το νταμπλ του 2010. Ο λόγος για τον σπουδαίο Ζιλμπέρτο Σίλβα, στον οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση επιστροφής.

Την ημέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, η «πράσινη» ΠΑΕ «απάντησε» επικοινωνιακά με την πρόταση στον 38χρονο Βραζιλιάνο χαφ.

Όπως έγινε γνωστό, έκανε πρόταση στον Ζιλμπέρτο Σίλβα να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν στην ομάδα και εν συνεχεία να αναλάβει κάποιο πόστο -που θα αποφασιστεί από κοινού- στο «τριφύλλι».

Ο Σίλβα, με 93 συμμετοχές και 3 γκολ στην Εθνική Βραζιλίας, με την οποία κατέκτησε το Μουντιάλ το 2002, αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του 2013 στην Ατλέτικο Μινέιρο, έχοντας 20 εμφανίσεις στην τελευταία του σεζόν.

Πλέον, αναμένεται η απάντηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στα γόνατα αλλά δεν τα παρατά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ