Παναγιωτόπουλος: «Δεν ψηφίζω άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών» - iefimerida.gr

Παναγιωτόπουλος: «Δεν ψηφίζω άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιέσεις της Τρόικα μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι και η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Πάνο Παναγιωτόπουλο αλλά και πολλούς ακόμη βουλευτές, όπως λέει ο ίδιος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο Mega, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει την άρση απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. «Δεν θα το ψηφίσω, το λέω σαφώς. Για την πρώτη κατοικία δεν θα το ψηφίσω. Δεν θα το ψηφίσει και η πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών ομάδων των δύο κομμάτων που συγκυβερνούν. Γι' αυτό λέω ότι ο χρόνος είναι λίγος, αλλά θα τρέξει πολύ νερό κάτω από τις γέφυρες του ποταμού... Τέτοιου είδους απαράδεκτοι μαξιμαλισμοί, όπως είναι ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας, δεν πρόκειται να περάσουν», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ