Πλήρωσε και ο ίδιος ο Ράμφος για να μιλήσει στο Ποτάμι [εικόνα] - iefimerida.gr

Πλήρωσε και ο ίδιος ο Ράμφος για να μιλήσει στο Ποτάμι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπολύτως κερδοφόρα ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ποτάμι με πρωταγωνιστή τον φιλόσοφο Στέλιο Ράμφο. Κατέγραψε κέρδη όχι μόνο επικοινωνιακά αλλά και χρηματικά. Ολοι πλήρωσαν από το απλό κουπόνι των 2 ευρώ για την είσοδο, μέχρι τα ειδικά κουπόνια των 500 ευρώ. Ακόμη και ο ίδιος ο Στέλιος Ράμφος.

Οσοι επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο «Αcro», περνώντας από την είσοδο έπαιρναν το κουπόνι των 2 ευρώ. Οποιοι προσπάθησαν να προσπεράσουν δεν ξέφευγαν από την απαιτητική κυρία που, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» στα «Νέα», είχε το πιο ακλόνητο επιχείρημα: «Και ο Ράμφος πλήρωσε».

Το Ποτάμι έδωσε στη δημοσιότητα ένα από τα χαρακτηριστικά επεξηγηματικά πινακάκια του (διότι οι αριθμοί και οι εικόνες είναι πιο πειστικά πάντα), όπου διαπιστώνουμε πως τα έξοδά του ήταν 3.069 ευρώ και τα έσοδα 8.162 ευρώ, άρα υπήρξε κέρδος 5.093 ευρώ για το κόμμα.

Πουλήθηκαν κουπόνια αξίας 2, 5, 10, 20, 50 και 500 ευρώ, που έγραφαν πάνω «Το Ποτάμι δεν έχει προστάτες, έχει μόνο εσένα». Σύμφωνα με το πινακάκι, δύο άτομα αγόρασαν κουπόνια των 500 ευρώ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ