Στηρίζει Αναστασίου ο Αλαφούζος με νέο συμβόλαιο - iefimerida.gr

Στηρίζει Αναστασίου ο Αλαφούζος με νέο συμβόλαιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου και το αποδεικνύει έμπρακτα. Ο διοικητικός ηγέτης της πράσινης ΠΑΕ έδωσε εντονή να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού.

Το ξεκίνημα της σεζόν μπορεί να μην ήταν εύκολο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως δείχνει στα τελευταία παιχνίδια να βρίσκει πατήματα του, προσφέροντας ικανοποίηση στις τάξεις της διοίκησης. Η νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ φαίνεται πως ήταν το καταλυτικό σημείο ώστε να δοθεί το έναυσμα για την έναρξη των διαπραγματεύσεων της διοίκησης με τον Γιάννη Αναστασίου για την υπογραφή νέου συμβολαίου με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Η νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ φαίνεται πως ήταν το καταλυτικό σημείο

Εντός των επόμενων ημερών, οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες, οικονομικές και μη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Αναστασίου Αλαφούζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ