Τον σκότωσε η βέρα του -Πώς ένας 33χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία - iefimerida.gr

Τον σκότωσε η βέρα του -Πώς ένας 33χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H απόδειξη... αγάπης στο δάχτυλό του τον οδήγησε στον θάνατο. Ενας 33χρονος άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν η βέρα του ακούμπησε σε γυμνό καλώδιο του πλυντηρίου πιάτων, την ώρα που το εγκαθιστούσε στην κουζίνα του.

Ο 33χρονος Τζέισον Φέργκιουσον από τη Φλόριντα προσπαθούσε μαζί με τον κουνιάδο του και τη γυναίκα του να εγκαταστήσουν το πλυντήριο. Και όπως λένε οι δύο άνθρωποι που ήταν παρόντες στο τραγικό συμβάν, καθ' όλη τη διαδικασία είχε κατεβασμένους τους διακόπτες του ρεύματος.

Η απόδειξη αγάπης στο δάχτυλό του τον οδήγησε στο θάνατο

Η τραγωδία συνέβη την ώρα που, ενώ το είχε εγκαταστήσει και είχε επαναφέρει το ρεύμα, άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το πίσω μέρος του πλυντήριου και έσπευσε να δει από πού προέρχεται.

Ο κουνιάδος του εκτιμά ότι ο Φέργκιουσον ακούμπησε κάποιο γυμνό καλώδιο, κάτι που επιβεβαιώνει και η Αστυνομία, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η βέρα του ήρθε σε επαφή με κάποιο χάλκινο στοιχείο της μηχανής του πλυντηρίου, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να πάθει ηλεκτροπληξία.

Τον σκότωσε η βέρα του -Πώς ένας 33χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δαχτυλίδι βέρα ηλεκτροπληξία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ