Χαρδούβελης: Συγκλίνουμε με την Tρόικα, θα προλάβουμε -Εληξε το θέμα των δόσεων - iefimerida.gr

Χαρδούβελης: Συγκλίνουμε με την Tρόικα, θα προλάβουμε -Εληξε το θέμα των δόσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει λήξει το θέμα των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, μετά τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι υπάρχει σύγκλιση με την τρόικα.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης διευκρίνισε πάντως πως «νέα θέματα ποτέ δεν ανοίγουν, τα θέματα τα ξέρουμε, είναι μέσα στο MoU και στο MEFP».

Σε ερώτηση πότε θα επιστρέψει η τρόικα απάντησε αόρισα «σύντομα» ενώ αν μπορεί να έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας αποκρίθηκε: «Όλα είναι δυνατά».

Ο υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε την δυσκολία της διαπραγμάτευσης, σημειώνοντας ότι «η κάθε πλευρά έχει τις δικές της απόψεις». Ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Νομίζω ότι συγκλίνουμε και ότι θα έχουμε λύσει τα περισσότερα προβλήματα όταν έρθουν για να κλείσει» είπε ενώ διαβεβαίωσε ότι θα προλάβουμε τα χρονικά όρια. Ως προς το δημοσιονομικό κενό 1 δις, για το οποίο δεν φαίνεται να συμφωνούμε, ο κ. Χαρδούβελης απάντησε: «Αυτά θα τα συζητήσουμε όταν έρθουν. Πάντοτε γίνεται αυτή η συζήτηση, δεν είναι μόνο φέτος».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ